Kategorier
Bloggen

Hello

Jag saknar blogmafia litegrann. Dagarna bara går och jag hinner knappt tömma rss-läsaren. Hinner inte följa dem allihopa och se vad som händer. Undrar om det bara är jag som känner så?

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

4 svar på ”Hello”

Ingen fara på Blingblingfronten i alla fall. Du har inte missat ett smack. There is no spoon.

Det är samma här. Här var det förresten längesedan jag var. Ska läsa ikapp nu.
Nytt sedan sist är; strul på jobbet och slit i ateljén. Det skulle vara jättekul om du kunde komma den 24:e. Galleriet är litet och mina målningar bara två, men den sociala biten kanske överväger resan hit ut…?

Stängt för kommentering.