Kategorier
Bloggen

Struktur

I en ostrukturerad tillvaro blir den långsiktiga planeringen lidande. Till exempel blir saker som semestrar, högtider och andra av allmänheten hyllade företeelser snarare en orsak till stress. Midsommar till exempel. Det är ju snart. Och har jag planer? Nej, givetvis inte. Precis som att jag inte planerade julafton eller nyår så planerar jag inte midsommar. Resultatet tar alltid en av två vägar.
1. Slumpvis aktivitet som visar sig vara jättekul och oväntat lyckad. Bygger på medverkan från andra ostrukturerade människor.
2. Inget händer.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.