Kategorier
Bloggen

Track record

Jag vet en person som skulle skratta åt Kajen. Hon skulle tycka att tiden stått stilla. Att det är dags att gå vidare. Lägga ner. Slappna av. Fylld av klokskap skulle hon se på mig med en blandning av empati och förakt. Och hon finns i alla människor jag möter. Alla jag någonsin haft.

Projicering, förnekelse, revolt och skam. Allt ryms i historiken. En saga om att hamna rätt genom att beskriva omvägen. I slutet hittar vi fram. Bara för att upptäcka att starten var målet.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

3 svar på ”Track record”

Hur kan en tid stå stilla om den i sin historik innehåller revolt? Vad hemskt det där att någon skrattar åt dig. Undrar just om någon gör det åt mig?
Du har bloggat mycket denna helg. Underbart.

Stängt för kommentering.