Kategorier
Bloggen

Roligt liksom

Under fredagens spontana maratonlunch (3,5 timmar) med Judith och Lillagumman pratade vi förstås bloggande i olika former, men även allt annat som är viktigt. Typ genus och jaiku. Sen sa jag att jag ibland känner mig inlåst i mina bloggramar. Jag har tre bloggar och tre ramar. Tre sätt att skriva. Och framförallt här på Kajen är det jättesvårt att bryta mitt mönster. Eller som Karin sa: "Din humor märks inte så mycket när du skriver inlägg på Kajen jämfört med när man träffar dig i verkligheten". Hon har rätt förstås. Men gah, så svårt att lämna tilltalet och byta ton. Ska försöka. Nån som har tips på hur man gör?

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.