Kategorier
Bloggen

Han saknas

Jag är lite orolig för en vän. Han har försvunnit från nätet, plockat ner sin blogg, packat ihop sin profil på fejjan och helt enkelt avvecklat onlinelivet. Det är helt i sin ordning förstås, men eftersom jag vet att det inte är positiva händelser som lett till agerandet så känns det inte helt bra. Vi har haft kontakt. Jag vet att han uppskattar omtanken. Men jag önskar det fanns mer jag kunde göra. Jag kan säkert inte ge några bra svar. Men jag kan lyssna i alla fall. Tänker på dig AL.

Shrek i mörkret

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.