Kategorier
Bloggen

Countryside

Okej, jag åkte till landet i några dagar. Det blev full sysselsättning med spikar, plankor, båtar och motorer. Allt det där som jag inte är så bra på egentligen. Jag avslutade vistelsen med att prata jämställdhet med mina föräldrar. En i taget. Båda fick frågan om hur man lyckas skapa en jämställd relation eller ett jämställt äktenskap. Vad de svarade kommer du snart att få reda på här på kajen. De har levt ihop sedan oktober 1966 (alltså i 42 år) och verkar ha hittat en väg.

Två 61-åringar in action. Pappa fixar på gäststugans tak. Mamma sågar ved. Såna är de. Föräldrarna.

En pappa på taket till gäststugan, en mamma sågar ved

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.