Kategorier
Bloggen

Medieklassen

Det blir inte bättre än mediebranschtrötta medelklassreflektioner här. Bara så du vet. Men jag antar att det finns en tjusning i det också. Om man är trött, medelklass och media alltså. Innan jag blev sån brukade jag förakta såna som mig. Sen blev jag den föraktade och kunde inte bättre än att starta flera navelskådande bloggar med författarkomplex, poesischabloner och random rim. Vad skulle jag göra? Jag var ju tvungen att leva myten. Där hör du Dumokrat, det är för din skull! Jo, på riktigt.

Men jag lovar. Det blir ingen Per Hagmansk eller Virtanenesque samhällsanalys. Riktigt så geggig har jag inte blivit. Inte än i alla fall.

Party people

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.