Kategorier
Bloggen

Joakim makes me Emo

De senaste dagarna har jag hängt mycket med Indie Makes Me Emo, det vill säga Joakim. En jävla bra människa helt enkelt, och jag är mycket nöjd för alla intressanta diskussioner och sjuka situationer vi hamnat i. Jag är inte lika nöjd med att han tänker fortsätta bo i Malmö och inte i Stockholm. Lite besviken över det faktiskt.

Idag tipsade Joakim mig om Emil Jensens kommande singel, som Emil kört live ganska länge. Jag har sett honom tidigare och är totalimponerad av hans begåvning. Och de här textraderna är briljanta:

"Vem vill ha stolthet när man kan få den man vill ha
Vad ska jag med värdighet när jag kan ha det bra
Integritet, vad har det nånsin gjort för mig
Och tryggheten byter jag med glädje ut mot dig

Vad du än gör med mig nu och vad du än försöker säga nu
så får du mig ändå
Om du trollar bort mig långt från dig och lurar hem mig med dina sämsta tricks
så får du mig ändå
Och tro att du har tröttnat på mig, ring mig sen och ångra dig igen
så får du mig ändå"

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

1 svar på ”Joakim makes me Emo”

Stängt för kommentering.