Kategorier
Bloggen

Det man hör är inte det man ser

Det här är skitsvårt. Om det ska svänga. Och det ska det.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

3 svar på ”Det man hör är inte det man ser”

Samma här. Mitt Yamaha-set står nere i källarn och samlar damm. Men jag fick i alla fall stilla suget lite när jag spelade congas och timbales med en blåsorkester på Fasching i maj. Kul att sätta på musiker-cv:t.

Mannen med groovet! Simon Phillips spelar inte med samma gung som gamle Jeff gör i Rosanna. Å andra sidan har den mannen andra kvalitéer. Nu blir det lite off-focus från Jeff, men det är lite kul att Simon har spelat längre i Toto än vad Jeff har, och fortfarande är Simon the new guy.
Vila i frid Jeff.
Rekommenderad Jeff-lyssning:
Steely Dan – Katy Lied
Radioactive – Ceremony of innocence
Dire Straits – On every street

Stängt för kommentering.