Vad tränar du?

Jag funderar på fysiken i höst. Vilka av stadens institutioner för kroppsångest ska få ta emot mina surt förvärvade frilanspengar? Förra året var det som vanligt volleybollaget samt Friskis (mest spinning) och så Narva boxningsklubb såklart. Det jag gjorde mest var volleyboll och boxningen gick i perioder. Kanske ska jag låta Therrorese inspirera mig till en ny karriär som tungviktare i kickboxning.

The boxer - post träning

Jag kan göra som den där store kinesen eller vem det nu är. Han är 2,20 meter lång och står bara och väntar i ringen. Tar lite stryk först och sen bla-blam. Så var det klart med den grejen. Äh, jag vet inte. Jag kommer nog skippa Friskis, men det bär mer emot att ta bort boxningen. I så fall måste det bli nåt nytt. Therror, jag behöver dina träningsråd.

Färdigkokta

6 kommentarer

Just nu är det bara hjärngymnastik som gäller. Men till hösten är det dax för fettförbränning ala powerwalk, samt lyfta skrot på jobbets gym. Det har blivit lite väl mycket av det goda i sommar. Fan.

Åh, Narva, jag måste fråga om det stället! Har varit inne o kollat på dom flera ggr men det har aldrig passat riktigt, men nu i höst kanske. Fast jag vill inte boxas på riktigt, inte alls, jag vill som bara ha fyspassen. (Det finns ju nån sån variant där.) Min dröm är en Paolo Roberto-typ som står och skriker ”men ta i mer då för helvete, era klenisar!” så att man knappt kan gå ur sängen dagen efter.
Så hur är det på Narva? Tränarna, och de andra som tränar där. Och, såklart, är det tjejer där? Att gå in på en riktig boxningsklubb känns lite… småläskigt.

@Johanna L
Vill du överhuvudtaget inte slå på en annan människa kanske inte Narva är rätt ställe. Men fyspasset är precis så som du beskriver. Kanske dyrt att betala träningsavgift och sen bara gå två gånger i veckan (det finns bara två renodlade fyspass per vecka).
MEN, och det här är ett stort men. Narva är en klubb med hjärta. Och det är många tjejer som tränar på alla nivåer. Och de flesta som tränar är såna som du och jag. Folk som jobbar och har helt vanliga karriärer liksom.
Jag tror du skulle trivas bra och på nybörjarpassen är det aldrig fråga om nån hård sparring. Det är nästan alltid kontrollerade övningar plus fys- och kondis-grejer. Dvs ingen fri sparring. Men tandskydd behövs ändå. Kolla även in videofilmen som finns länkad på Narvas sajt i vänsterkanten. Där ser du hur ett intropass kan se ut.

”Vill du överhuvudtaget inte slå på en annan människa kanske inte Narva är rätt ställe.”
I know, men jag har ju den här romantiska Rocky-bilden, hela jogga uppför trapporna-grejen. Tandskydd är mer ett skrämsord. Jag vill liksom bara göra hela preppen för boxning… men helst utan att boxas. Jag vet inte om jag kan boxas ens. Så, ja, vi får se.