Kategorier
Bloggen

Chicago

Eftersom jag inte kan skriva så mycket om allt som händer här, så blir det nostalgitrippar istället. Som när jag hälsade på en vän i Chicago. Bilden är tagen från hans balkong på 29:e våningen downtown (inne i loopen). Vi åt peanut butter and jello och åkte på roadtrip till New Orleans, tre veckor innan Katrina.

Chicago

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

2 svar på ”Chicago”

Håller helt med dig Tea. Nuförtiden bor samma vän i London. Helt okej det också, men Chicago liksom. Ändå något särskilt.
Jag tänker trösta mig med vänner i San Francisco framöver.

Stängt för kommentering.