Kategorier
Bloggen

Kajens läsare tycker till

Okej, jag fick tretton svar på mitt förra inlägg och många tycker att jag ska skriva mer av allt. Det är förstås roligt att vara uppskattad. Men ska man hårddra det så tyckte de flesta att jag skulle skriva mer poesi/lyrik samt mer temainlägg om till exempel jämställdhet. Det rena dagboksbloggandet var inte lika många intresserade av. Och som L-J säger så behöver jag förstås inte målgruppsanpassa min egen blogg om jag inte vill, men det är ändå kul att veta vad läsarna tycker. Nu vet jag att mitt konkreta liv är mindre intressant men mina reflektioner och funderingar kring detsamma är desto mer intressanta. Tack för din medverkan.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

3 svar på ”Kajens läsare tycker till”

När du skriver ”mindre intressant” så får du det att låta som att vi tycker det vardagliga är tråkigt. Det tycker nog få av oss, men jag uppfattade det som att frågan sprang ur avsikten att rensa bort en del och ta fram det som var extra bra. Att vässa det hela en smula. Vill du fortsätta som vanligt ska du naturligtvis göra det! Vi gillar det och är det något vi inte gillar hoppar vi över det.

Stängt för kommentering.