Höstens Singstarutmanare?

Karaokeparty
Idag lanseras en ny svensk startup – Karaokeparty.com. Tjänsten är precis vad den heter. En karaokemaskin online, med skillnaden att du kan tävla mot andra via nätet. Jag gick snabbt in och testade, och även om låt-arrangemangen är lite cheesy så tror jag helt klart att tjänsten har möjlighet att ta sig in som en budgetvariant på SingStar och Guitar Hero-området. Att det går att köra Karaokeparty gratis och genom webbläsaren känns trevligt. Gränssnittet är enkelt och det går supersnabbt att komma igång.

“Att sjunga karaoke handlar främst om att ha roligt men med vår unika teknik för att poängsätta sången via Internet ger vi också användarna möjlighet att träna och utveckla sin sång. Poängsättningen gör det också möjligt att tävla mot vänner, både hemma och över hela världen via Internet”, säger grundaren och VD Mattias Öberg, i ett pressmeddelande.

Arbetet med tjänsten påbörjades våren 2007 och bolaget är helägt av grundarna Mattias Öberg, Mats Fors and Markus Hörnsten.

1 kommentar