Kategorier
Bloggen

Bad apples

Det har inte varit en bra vecka. Jobbmässigt, jotack helt okej, har fått ganska mycket gjort. Men resten. Det skevar i det sociala spelet. Jag förstår inte vad det är. Antar att smekmånaden är över. Och omgivningen får lida för det. Jag är ett as när det blir så. Men jag tror att sömnbrist är en förklaring. Det är nog känsligare än vad jag faktiskt trott att sova lite för lite under längre period än några dagar. Måste bli bättre på det. Men det har jag å andra sidan sagt i femton år nu. Så det lär väl kanske inte hända så mycket. Men jag jobbar på det. Alltid jobba på det. Alltid.

Jag tyckte verkligen att jag var på gång. Men nej.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.