Anna

Jag hatar kulturelitism. Det är därför jag kan lyssna på Toxic med Britney på min Spotifyplaylist och sekunden senare slänga på svår studiomusikermusik i form av progressiv metal för att avsluta med lite gammal west coast. Och det är därför jag inte har några problem med det här klippet. Tycker du som jag?

4 kommentarer

Helt overklig röst, i klass med Karin Dreijer, världsklass med andra ord.
När du nu slår ett slag för att krossa kulturelitismen så passar jag på att outa min faiblesse för amerikanska college-filmer. Love it, mer sororitygirls och fotbollskillar åt folket!

Död YouTube-film…
” This video is no longer available due to a copyright claim by TV4 AB”
Heja Tv4! Först hittepå-journalistik om hur fildelning funkar och sen skjuter de sig själva i foten på det här sättet, bara för att demonstrera att de inte har en susning om viral spridning eller internetmarknadsföring. Bra där. 😛