Kategorier
Bloggen

Anna

Jag hatar kulturelitism. Det är därför jag kan lyssna på Toxic med Britney på min Spotifyplaylist och sekunden senare slänga på svår studiomusikermusik i form av progressiv metal för att avsluta med lite gammal west coast. Och det är därför jag inte har några problem med det här klippet. Tycker du som jag?

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

4 svar på ”Anna”

Helt overklig röst, i klass med Karin Dreijer, världsklass med andra ord.
När du nu slår ett slag för att krossa kulturelitismen så passar jag på att outa min faiblesse för amerikanska college-filmer. Love it, mer sororitygirls och fotbollskillar åt folket!

Död YouTube-film…
” This video is no longer available due to a copyright claim by TV4 AB”
Heja Tv4! Först hittepå-journalistik om hur fildelning funkar och sen skjuter de sig själva i foten på det här sättet, bara för att demonstrera att de inte har en susning om viral spridning eller internetmarknadsföring. Bra där. 😛

Stängt för kommentering.