Billigt att investera i cleantech

Våra bästa tid är nu. I alla fall om du är riskkapitalist och vill investera i cleantech. Det var budskapet när jag igår besökte konferensen Think Green i San Francisco. Och precis som att bröderna Wright definierade "a century of flying" så kommer vi under de närmaste åren att definiera "the century of cleantech". I alla fall enligt Ira Ehrenpreis, General Partner på Technology Partners. Det är nu experimenten slutar att vara experiment och blir storskaliga kommersiella lösningar. Och det är nu politiska beslut får verkligt inflytande över skiftet från gammal till ny teknik genom öronmärkta pengar och riktade upphandlingar.

Läs mer i mitt blogginlägg VC bargains up aheadGreentech Media.

"Now, we’re in the beginning of the century of cleantech, and the
industry is turning to the government stimulus package to get things
rolling.
There are similarities between airplane construction in 1909 and cleantech development in 2009."