Björnen sover

Det är dags för hibernation. Koppla ner, jacka ur, somna in. Och då menar jag förstås känslorna. Bort med dem. Jag blir en happy camper. Du blir en lycklig själ.

Saker man gör i hibernation (jag ser det som en plats och inte ett tillstånd… hiber nation liksom):
1. Sover
2. Jobbar
3. Tränar
4. Bloggar
5. Cyklar

Ja, det var nog allt tror jag. Jag vet inte om du förstår hur lycklig man blir av att göra ovanstående frekvent och noggrant. Det är fantastiskt bra för både in- och utsidan ska du veta. I kid you not.

5 kommentarer

Precis. Man blir nästan lycklig. Så småningom kommer styrkan och stoltheten. Sen kommer hybris. Så passerar man en gräns och då är det alltid någon eller något som ser till att man vet sin plats och poff, hybrisen är som bortflugen. Back to hibernation. De tu avlöser varandra. Om och om och om igen. Hibernation och hybris.

Kanske är du då en väldigt aktiv zombie. Gör du allt du i sömnen? Eller är det bara känslorna som vilar?