Kategorier
Bloggen

Jaha, du jobbar så

Caroline beskriver det som många av oss redan vet, men behöver få förtydligat för oss. Hon beskriver verkligheten som den är. Rå och kall och härlig och fin.

"…Vi är allergiska mot kontor, vi är socialt handikappade kring en
kaffeautomat och vi skulle inte kunna hantera "regelbundna tider" om så
vår moders liv hängde på det. Somliga påstår att de är skribenter eller kritiker eller vad de nu kallar sig för att de gillar att skriva. Också en lögn. Det handlar mest om att försöka få tag i folk per telefon. Skriva förekommer men inte i den stora utsträckning man tror. Nej, vår huvudsyssla är att försöka leva ett drägligt liv, under någon slags skyddsmantel vi kallar "frilansjobb".

Läs resten av inlägget Pseudoproblem för ett pseudojobb.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

2 svar på ”Jaha, du jobbar så”

Stängt för kommentering.