Valvaka med Aftonbladet.se och Bisonblog

Nu börjar det hetta till inför nattens valvaka i det amerikanska presidentvalet. I samarbete med Aftonbladet.se kommer jag att följa vad som skrivs om valet i den svenska bloggvärlden och rapportera om det här på Bisonblog. Många talar om att sociala medier som bloggar och Facebook har haft stor betydelse i kampanjarbetet, och Obama är den president som verkar ha utnyttjat de digitala kanalerna bäst. Kommer närvaron i de sociala medierna att avgöra vilken kandidat som vinner? Imorgon har vi facit.

Skriver du om presidentvalet på din blogg? Tipsa gärna genom att kommentera mina inlägg eller länka hit från din blogg.

Vill du ladda upp inför valvakan och veta mer om hur presidentkandidaterna har använt bloggar, communities och olika forum och hur "närvarande" de egentligen är, kan du läsa mitt tidigare inlägg om Den sociala valrörelsen.

Obama-mccain

Barack Obama och John McCain

Foto Obama: wa-j, Foto McCain: wigwam

8 kommentarer

Tja. Jag och min medskribent (mest han imho) skriver en del om presidentvalet. Kika in på fredrikochandreas.wordpress.com om du har lust.
Mvh
”En fd. praktikant på M3 som växlade ett par ord med dig när du satt på IW”