Kategorier
Bloggen

Just picture it…

Jag håller polaroidkortet i handen. Länge sen nu. Men ändå sent för att vara ett polaroidkort. Färgerna och skärpan blir så annorlunda på såna kort. Hon ser inte ut som sig själv, men ändå mer sig själv än hon någonsin var. Kanske så som jag tänkte på henne. Definitivt inte så som hon tänkte på sig själv.

Jag står länge i hallen framför högen av gamla tidningar, sladdar och kartonger. Slänghögen. Tar en sista ordentlig titt på bilden och lägger det sedan i ytterfacket på den väska som ska kastas. Det är en blå väska med reflexmönster på sidan. Jag har aldrig använt den och nu slänger jag den äntligen. Antar att det finns en symbolik i det någonstans. Jag behöver inte veta. Jag behöver bara slänga saker.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.