Status maximum

Det är så här det borde vara jämt. Och så åker jag från landet om två veckor. Typiskt.

5 kommentarer

Ta inte ut någon sorg i förskott. Känn hur underbart det är nu, fortsätt känna så, även när du packar för att åka hem. Fortsätt på vägen. Typ affirmera att det kommer bli supernajs även i stan, känn att det verkligen kan bli så. Det kan hända att det blir fantastiskt att komma hem. Det kan hända att det blir fantastiskt att vara i stan. Också.

Men just! Jag hade glömt! Korta minnet tänkte bara tillbaka till nyår så det trodde att du var kvar där ute.
Men det funkar på det sättet också! Ta med den positiva känslan över dit.

@Joakimtrolle: Njä, faktiskt var det nog helheten. Men nu när jag tänker efter så kan det ha att göra med att jag inte jobbat på typ en månad och kommer inte jobba speciellt mycket innan jag åker till USA heller. Ledigt är tydligen underskattat. 🙂