Gör din röst hörd i Yet Another Blog Award (YABA)

Konkurrensen är hård. Bloggarna är många. Tiden är knapp. Gå in och rösta på dina favoritbloggar inom marknadsföring, media och trender hos Daytona. De har skapat bloggpriset YABA – Yet another blog award och den blogg du läser är givetvis nominerad (i kategorin media).

Extra roligt är att du löpande kan se ställningen mellan bloggarna. Roligt är även att Bisonblog är i så fint sällskap. Eller vad sägs om tidningskungen Vassa Eggen, tungviktaren Martin Jönsson eller skånes framtid Mindpark? Inte lätt att välja kan jag förstå. I kategorin marknadsföring är dock Not another planning blog min favorit. När de gäller trendbloggarna tror jag att det blir Mikael Zackrisson som får min röst.

Rösta i de tre kategorierna nu.

Nominerade i "min" kategori är:
Bisonblog
Digmar

Martin Jönsson

Media Culpa

Mindpark

Newsdesk PR 2.0

Same Same But Different

Twingly

Vassa Eggen

What's Next in New Media