Adolf Hitler: ”How can they expect to monetize this stupid site if it’s down half the time?”

Twitter-vågen i Sverige är ett faktum. Vi som använder konkurrenten Jaiku flitigt tvingas helt plötsligt inse att massa användare väljer en sämre plattform bara för att det är amerikanernas choice of blog weapon. Och hur är det egentligen med driftsäkerheten? Nedanstående film är fantastiskt rolig för alla som någon gång jobbat med webbtjänster. För alla ni andra också faktiskt. Hitler goes Twitter.
[Tipstack: JMW]

5 kommentarer

Att användare väljer en sämre plattform… Facebook kan vara ett bra exempel på det. Ett fint förpackat destillat av internet. Samma tekniker, metoder och interaktionsmönster men samlat under ett homogent gränssnitt.
Tänk om man i framtiden inte behöver byta ut sitt Jaiku-konto för att interagera med Twittrare… 🙂

Vad är det som gör Twitter sämre? Som absolut nybörjare (hoppade på tåget i går) tycker jag att Twitter ser ut att vara exakt likadant som Jaiku, fast lite snyggare. Upplys en novis!

Jag tycker att diskussionen i Jaiku är helt överlägset Twitter. Man ser vad andra gör på Twitter, men den gemensamma – och ofta väldigt givande – diskussionen är oslagbar i Jaiku. Ge det några dagar – du kommer också att märka skillnaden.