Kategorier
Bloggen

Moviemania

Jag har tänkte på en sak. Det är kanske så att jag kommer att få äta upp att jag lägger ut de här filmerna på mig själv från SF. När jag åkte från Sverige kändes det så tråkigt att lämna alla där hemma att jag liksom inte ville släppa taget. Det har bara gått några dagar och jag saknar er jättemycket. Självklart är jag inte missnöjd över tillvaron i övrigt. Men det ena behöver inte ta bort det andra. Det gör ont att inte få träffa dig och de andra så ofta som jag vill. Men vad har filmerna med det att göra? Jag vet inte, men kanske känner jag att vi finns lite närmare om du får se hur jag har det och vi kan prata om saker samtidigt som du har visuella bilder av hur det ser ut.

Hur känner du?

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

6 svar på ”Moviemania”

Klart att det är kul med filmerna! Känns ju speciellt att få se hur du har det ”over there”! Mer sånt!

Stängt för kommentering.