Kategorier
Bloggen

Visning av spiselkransen och avsaknaden av bilder

Då var det dags för Bison Cribs – San Francisco, en tur runt ägorna med realtidsguidning av undertecknad. Du kommer dock märka en sak, och det är att det saknas ett gäng bilder på min spiselkrans! Just nu finns förvisso två väldigt fina bilder där, men jag saknar foton på alla där hemma!

Skicka dina bilder märkt "Kajens brevfilm" till:

Fredrik Wass
350 Union Street, apt 409
San Francisco, CA 94133
USA

Jag väntar mig en stor brevskörd inom några veckor så jag kan komplettera de befintliga bilderna. Så, nu kan filmen börja:

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

3 svar på ”Visning av spiselkransen och avsaknaden av bilder”

Stängt för kommentering.