Kategorier
Bloggen

Ridå

Ett manuskript över vardagen är vad jag behöver. Jag vill ha repliker och pauser, markeringar i scengolvet och intromusik.

Men vem ska vara regissör? Och vem är producent? Jag accepterar motvilligt ledaransvaret, men ensemblen måste vara begåvad.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

4 svar på ”Ridå”

Ett manuskript hade varit bra att ha. Men kanske måste det innehålla lite improvisation också? En bra ensemble har jag runt omkring mig, det saknas bara en och annan roll för en perfekt produktion.

Det finns ingen väg till lyckan, det är vägen som är lyckan. -Buddha-
Likadant tror jag det är med livet. Vi vill ha de rätta svaren, facit men det är genom att hitta de på vägen som är själva livet och där vi lär oss mest…

Jag själv föredrar improvisation. Utan manus, med en publik som ressigerar. Gärna amatörer då begåvade människor har en tendens att ignorera. Varför förutbestämda repliker förresten? D
etta var ett svårt inlägg. Jag kan ha misstolkat det alldels =)

Stängt för kommentering.