Kategorier
Bloggen

”Another chance to lift my life”

Den som inte förstår hur mycket talang och skills Will Shaw har, ja den förstår helt enkelt inte. Jag har skrivit om honom förut. Här plockar han åter igen upp en Dream Theater-låt och genomförandet är… flawless. Vet inte vad som krävs för att gilla sånt här, men jag gör det. Kanske för att jag är uppväxt på 7/8-delstakter och bastrummetrioler, vad vet jag. Stilen är lätt att avfärda som pudelrock. Men då måste man göra sin läxa betydligt bättre. Progressive metal ligger ju i helt annat liga både tekniskt och kompositionsmässigt. Mycket nöje (här är originalet om du vill kolla in)

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.