Kategorier
Bloggen

Skifte

Varje söndag samma sak. Rebirth, omstart, pånyttfödelse. Vackrare på insidan än någonsin. Fulare på utsidan än någonsin. Jag har alldeles för mycket tid att tänka över saker. Jag ska inte tänka över. Jag ska helst inte tänka alls. Jag ska göra. Aktion inte reaktion. Agera inte reagera. Men ibland, och med ibland menar jag ofta, vill jag bara krypa ner under täcket, knäcka tre-fyra långfilmer på min vita statusdator och glömma allt utanför mitt rum.

Kanske måste jag boka in möte med M igen.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

1 svar på ”Skifte”

Stängt för kommentering.