Kategorier
Bloggen

Det blir inte roligare än så här


INJO 2009 – Conference room (bored journalists) from Fredrik Wass on Vimeo.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

5 svar på ”Det blir inte roligare än så här”

Vadå ”inte roligare”? Just som du sagt det så börjar du filma godisbordet! Och läskhinken!!! SÅ roligt har man väl aldrig på svenska möten, där är det en kaffe och macka på sin höjd och kanske en dammsugare inköpt för egna pengar i automaten.

På mitt jobb hittar man inget annat än sockerfria skorpor som smakar–INGENTING. Sen sönderstressade kostymnissar också förstås. Det där verkar vara himelriket. Så tyst och lugnt och harmoniskt på nå sätt. Lycka.

Haha, okejrå. Fikat ska jag inte klaga på. Och inte det andra heller. Men kommentaren ”Det blir inte roligare än så här” syftar kanske snarare på själva videoklippet i sig än på lokalen. 🙂

Hehe, jo, vi fattade nog det. Men det finns inget trist som inte kan piggas upp med lite M&M:s :-).
Och medan man äter dem kan man se ut genom fönstret och tänka på sommaren…

Stängt för kommentering.