Kategorier
Bloggen

Pet Shop Boys med stöd

Den här till Daniel, ett av de största PSB-fans jag känner, som kan behöva lite support under hans schlager-turné.
(Tips från This is Helena).

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

1 svar på ”Pet Shop Boys med stöd”

Visst var det fint? Jag satt i lördags morse i Tällberg och kollade, och det kändes för ett ögonblick som att den verkliga världen återkom. Men bara för ett ögonblick… Tre femtedelar av turnén avklarad nu, börjar ana ett ljus i tunneln, även om det känns som att det skimrar i rosa.

Stängt för kommentering.