Daniel Åberg öppnar dörren

Daniel Åbergs första bok Dannyboy & kärleken läste jag långt innan jag träffat Daniel för första gången. Jag minns att den var välskriven och Stockholmsnostalgisk, precis som jag vill ha det. Nu lanserar Daniel sin andra bok Vi har redan sagt hejdå och den här gången känns det fint att kunna säga att han är en vän. Daniel har profilerat sig i litteraturbranschen med projekt som DJTV ihop med Johanna och återkommande debattinlägg kring framtidens bokbransch. Då är det förstås helt rätt att beskriva den nya tidens utgivningsprocess helt öppet på sin blogg.

"Från onsdag den 9 december kommer allt arbete med romanen att redovisas öppet på Daniel Åbergs blogg, http://www.danielaberg.se.
Framgångar, motgångar, produktionsproblem, korrekturvåndor, tekniska
detaljer och försäljningsstatistik när boken väl är utgiven – allt
ska presenteras ärligt. Detta för att även andra ska kunna dra
slutsatser av resultaten, samt lära av misstagen som säkert sker längs
vägen."

 Viharredansagthejda