Kategorier
Bloggen

Deal or no deal

Förstår inte vad jag håller på med egentligen. Antar att jag får skärpa till mig. Fattas bara. Men det är så ovant med känslor för mig. Det borde finnas nåt slags certifikat, någon slags licens man kunde få. Typ "du är härmed licensierad känslomänniska och tillåts ha känslor". Och sen när man bryter mot alla de regler, normer och ramar som finns för människor med känslor, ja då kan licensen bli indragen. Väldigt praktiskt.

Jag tror jag måste anmäla mig själv till känslomyndigheten så att de kan dra in min licens. Bara fånigt att tro att jag skulle få behålla den.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

5 svar på ”Deal or no deal”

Stängt för kommentering.