Fas 2

Hej mamma. Hej kollegan. Hej kompisen. Hej bloggvännen. Hej bekanten från förr. Hej du som är ny. Hej du som alltid varit här. Hej bisonblogläsare som hittat hit. Hej bisonblogläsare som stannat kvar. Hej framtida uppdragsgivare. Hej gamla uppdragsgivare. Hej tjejen från förr. Hej du som såg mig den där gången. Hej du som ser mig nu. Hej modebloggaren. Hej bloggeliten. Hej kompisens kompis.

Jag vet att du är här. Och du behöver inte oroa dig. Kajen är vårt experiment. Ditt och mitt. För håll med om att privat slår personligt anytime. Här försöker vi vara båda två.

Men du måste hjälpa mig att fortsätta. För jag har börjat noja. Tänka över vad jag skriver. Hålla tillbaka. Tänka mig för. Det är onödigt, det vet både du och jag. Men det blir så ibland. Det går i perioder. I nästa fas ska jag spilla så mycket jag kan och ta sats för att nå utanför trygghetens ramar. För jag tror på det privata. Och det gör du också.

4 kommentarer

Hej själv. Jag nojar också. Håller tillbaka nästan jämt. För många har hittat till min blogg och jag vet inte vad jag ska ta mig till. Sätta lösen eller börja på ny kula.

hej fredrik, hej bloggaren, hej centern, hej journalisten, hej trumslagarpojken, hej kajplatsbisonägaren, hej nya soffägaren. kort sagt hej.
jag såg dig på konsum idag igen. känner mig lite som en stalker men jag var faktiskt där först… ja det va bara det.
hej då
c

>Blingbling
Jag tror på att fortsätta vara öppen. Transparens är det nya hemlig.
>C
Men my god vilken stalker du har blivit! 😉
Vafför kom du inte och hälsade då. Jag köpte nötter, avokado, frysfrites och grejer. Värsta gourmeten serru. ehh…