Kategorier
Bloggen

Complete me

Blir jag hel som människa av det här? Jag tror inte det. Vad tror du?

Facebooknotifiers

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

9 svar på ”Complete me”

Har du sett applikationen där man kan skicka gratis sms. Helt plötsligt får jag sms på alla möjliga konstiga tider, dygnet runt. Varför lade jag upp den egentligen hahaha.

Man blir snuttifierad, Fredrik. Snuttifierad. Kom nu hem och ät en inspirerande middag med mig. Låtom oss dra ihop ett litet gäng och koversera lite. Behöver lyfta blicken efter veckor av administration och produktion.

Stängt för kommentering.