Kategorier
Bloggen

A socialist nightmare

Daily Show åker till Sverige och hälsar på Robyn.
(Tipstack till Josefine).

The Daily Show With Jon Stewart M – Th 11p / 10c
The Stockholm Syndrome
thedailyshow.com
Daily Show
Full Episodes
Economic Crisis Political Humor

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

4 svar på ”A socialist nightmare”

Hahaha! Fast det finns ju en del sanning i det där. ”I have something to do… um… on my days.” Denna skitramsa som befolkningen förväntas rapa upp, man måste HA NÅGOT ATT GÖRA PÅ DAGARNA. Och Robyns återvinningssamling… vad ska man säga? Fast å andra sidan är det kanske bra att det syns hur vi tvingas leva nu för tiden.

Schhhööön! Ser fram emot fortsättningen. 🙂
Ifall nån är intresserad av liknande amerika-bilder har författaren/satirikern PJ O’Rourke skrivit Eat the Rich där han besöker tre olika länder: ”Bad Capitalism”-Albanien, ”Good Socialism”-Sverige och ”Bad Socialism”-Cuba.
Ingenting man kanske ska nödvändigtvis måste beställa på nätet rakt av, men kommer ni över den nånstans – haffa.
http://www.groveatlantic.com/grove/bin/wc.dll?groveproc~genauth~568~2253~DESC

Kommentarerna vittnar om att folk tror att det här är en drift med Sverige. Det är det ju så klart inte. Det är en hejdlös drift med USA. Hela grejen är ju att Sverige framställs som väldigt civiliserat och trevligt.

Stängt för kommentering.