Fler besök

Nu har jag börjat se fram emot mina kommande besök. Jag hade ju Caroline, Johanna och Erik här för några veckor sedan, och snart kommer nytt folk. Ärligt talat så är jag förstummad över hur mycket människor från min värld hemma i Sverige som dyker upp här i San Francisco. Det var inte något jag räknade med när jag lämnade hemmaplan. Jag är mycket nöjd över det.

Välkommen hit!

I mitten av maj kommer Ulrika (officiellt åker hon ju över för att vara med på årets Innovation Journalism-konferens på Stanford, men hon är ju även en före detta kollega, nuvarande uppdragsgivare och vän till mig, så jag räknar det som att hon åker hit för att hälsa på mig helt enkelt…)

Sf-ulrika

Sedan, i slutet av maj, kommer Johanna och Daniel.
Sf-johanna-daniel

Sedan, i början av juni, kanske Andie kommer.
Sf-andie

Sedan kommer mina föräldrar i slutet av juni.
Sf-mamma-pappa

Och Björn och Miriam kommer hit för att stanna hela juli (även om jag åker hem i mitten av månaden). Bilden är från förra året då vi alla tre var i San Francisco på InJo-konferensen.
Bjorn-miriam

Och Martin anländer  i början av juli för en liten mini-roadtrip.
Sf-martin

1 kommentar