Kategorier
Bloggen

Länge sen

Det var bara några år sedan (men mycket längre mentalt) som en personalfest i min värld kunde se ut som på bilden nedan. Jag har tagit bilden själv och alla människor på bilden var mina kollegor. Jag vande mig snabbt vid lyxen och resurserna, men aldrig vid kylan.

Dinner at The Hall during a conference in september 2006

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

3 svar på ”Länge sen”

Det är på Oxford University, och ja, matsalen har fått stå modell för Harry Potter-filmerna. Från början ville de filma där, men de valde istället att bygga en replika i en filmstudio där de även klämde in ett fjärde långbord.

Stängt för kommentering.