Bay to Breakers – jag behöver din hjälp

På söndag ska jag springa ett av världens äldsta lopp – Bay to Breakers. Det startade redan 1912 och har arrangerats årligen sedan dess. Loppet är 12 kilometer och startar i centrala San Francisco. Man springer sedan genom Hayes valley och upp mot Golden Gate Park. Loppet avslutas vid Ocean Beach som ligger vid Stilla Havet på andra sidan den halvö som San Francisco ligger på (därav namnet Bay to Breakers). Många klär ut sig och gänget som startar sist liknar mer en karneval än ett lopp. Jag hade dock tänkt springa på vanligt sätt.

Men nu behöver jag din hjälp. Vilken är din bästa pepp-musik när du springer eller tränar i största allmänhet? En värmebölja håller på att dra in över stan så det kommer bli riktigt varmt under loppet. Därför behöver jag bra musik som kan få mig att orka hålla uppe tempot. Tipsa i kommentarerna!

Uppdatering: Nu har jag skapat en kollaborativ Spotify-lista. Bara att fylla på direkt.

Bay-breakers
Bild från förra årets lopp (Copyright Inkyhack enligt Creative Commons-licensen)

7 kommentarer

Ber om ursäkt redan nu för min dåliga eurodiscosmak. Men du frågade faktiskt. E-Type – The Tide, True believer, Eurofighter. Sash – Ecuador, Adelante. Darude – Sandstorm, Killers – For reasons unknown Somebody told me, Johnossi – There’s a lot of thing to do before you die. Ok några på min springlista (Run Forrest run). Förlåt.

Du är förlåten. Om det är något sammanhang där kvalitets-eurodisco passar in så är det under motion. Själv har jag letat fram det gamla genombrottsalbumet ”LP” med Antiloop. Vem minns inte ”In my mind” och de andra euro-techno-trance-hittarna.

Kom inte heller åt listan. Men skit samma, vet du vad jag kom på med funkar till motion? Lite klassiska Rocky-tunes. Typ No easy way out, Hearts on fire och de där. Det som Sly tränar till, det duger att träna till.