Rädda mammorna

"Första gången hon våldtogs var den 29:e oktober 1998, av en grupp rebellsoldater som först knivmördade och styckade hennes make.

Hela rummet var fullt av blod. De tvingade mig att samla ihop bitarna
av min mans kropp, och sade åt mig att lägga mig ovanpå dem. Sedan
började de våldta mig, allihop. Jag räknade till tolv män. Jag hörde
hur mina döttrar (15 och 13 år gamla) skrek inne i ett annat rum. De
skrek "du dödar oss", "du gör oss illa". De blev också våldtagna. Sedan
svimmade jag."

I december förra året blev jag väldigt berörd när jag läste den här DN-artikeln som citatet är hämtat från. Och jag bloggade även här på Kajen om det då. Artikeln handlar om de drabbade kvinnorna i krigets Kongo. Därför känns det självklart att nu gå med i blogguppropet
och starta en insamling genom Röda Korsets smarta widget (se här till
höger på bloggen). Skitsamma vem som lyckas samla ihop mest, alla
bloggare som visar sitt stöd är vinnare tillsammans med drabbade
mammor, som förhoppningsvis får ta del av pengarna när Röda korsets
administrationskvarnar malt färdigt. Läs mer om Rädda Mammorna. Resultatet av kampanjen redovisas på mors dag.

Jag har postat ett liknande inlägg på min andra blogg. Tyckte det var lika bra att informera på båda bloggarna eftersom läsar-överlappningen är stor, men inte total.

1 kommentar

Ingen seriös människa kan med allvar påstå att det inte finns en gentisk koppling till dessa bestialiska handlingar mot kvinnor.
Primitiva negrer gruppvåldtar. Punkt.
I USA finns det också ett sexualiserat våld mot vita kvinnor utförd av afroamerikaner, så nej den positiva effekten av att dessa negrer lever i välutvecklade samhällen är marginell. Redan i början på 1900 talet när kokainet förbjöds i USA gjordes det med förevändningen att ”coke crazed negros” sexuella våld mot vita kvinor hotade att urarta i södern.
Kulturen med gruppvåldtäkter har kommit til Sverige med invandringen från regioner i Afrika och mellanöstern. Visst svenska män våldtar också mvilket är illa nog men 10 mot 1 är inte ett svenskt beteende. Den som inte tror på det kan leta lite i brottstatistiken.
Förbjud all invandring till Sverige och Europa från Afrika. Ska dom släppas in i landet så släpp in dom i kastrerat skick.