Kategorier
Bloggen

Tillbaka

Sista dagen på jobbet idag. Känns skönt. Snart kommer jag hem igen. Men först New York en vecka och lite besök från föräldrarna här i San Francisco. Plus att Martin kommer också. Och Miriam och Björn. Men sen. Sen åker jag hem. Mitt i högsommaren återkommer jag till mitt hus vid kajen.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

1 svar på ”Tillbaka”

Det är det bästa, att skippa den långa blöta vintern och den sega kalla våren. Godbitarna. Som russinen ur kakan. Hoppas det hinner bli varmt tills dess…

Stängt för kommentering.