Kategorier
Bloggen

Definitionen av smalmedia

"Varför främjas ständigt bilden av skedandet som överlägset på alla
sätt? Jag förnekar inte de positiva aspekterna av företeelsen men jag
hatar samhället som får mig att känna att det är nåt fel på mig som
inte alltid uppskattar att ligga sked."

Inlägget som citatet ovan är hämtat från visar på ett tydligt sätt varför de senaste årens bloggrevolution är så viktig för oss som människor, mediekonsumenter och världsmedborgare. Säg mig att det inlägget hade blivit skrivit i en etablerad kanal och jag tar tillbaka. Men både du och jag vet att lysande nischmedia sällan får plats inom pöbelns synfält. Obs, ej ironi.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

1 svar på ”Definitionen av smalmedia”

Stängt för kommentering.