Kategorier
Bloggen

Allvarligt talat

Det här har blivit en bild- och videoblogg. Vet inte riktigt när och hur det hände. Kanske känner jag mig utlämnad när jag vet att just du läser. Du som jag egentligen inte har en nära relation med, men som hittat hit via mina andra kanaler. Vågar inte vara sådär härligt pretentiös och poetisk som jag var i början. Då skulle det vara flum och skum. Nu är det mest verkligheten och dess avarter. Nåja. Det vänder väl.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

3 svar på ”Allvarligt talat”

Jag hittade till dig av en slump.
Jag har valt att inte läsa dina andra kanaler, vill inte veta mer.
Jag har ingen aning om vem du är.
Detta är tänkt att ses som en positiv kommentar.

Stängt för kommentering.