Kategorier
Bloggen

Reboot

En konstig dag idag. Jag har vandrat med ryggsäck runt Årstaviken. Sen anmälde jag ett inslag till Granskningsnämnden och sen köpte jag en begagnad Macbook Pro av Robin. Sen tog jag upp cykeln från cykelförrådet i hopp om att fixa punkan på framdäcket. Så har inte skett. Igår var jag hos sjukgymnasten med klent resultat. Imorgon bär det av till tandläkaren. Lite makeover-vibbar på den här veckan. I övrigt mycket, mycket, mycket fina luncher och kvällar och träffar med bra folk.

Det ryktas att Malin och Johan är på väg hem till kajen igen efter semestern. Kan bli kul.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.