Kategorier
Bloggen

Stämning

Jocke skriver om Svenska Kyrkans digitala bön. Först tänker jag "lite långsökt va…" sen klickar jag ändå på länken. Ljudet på datorn är påslaget och jag börjar direkt läsa olika böner. Jag blir helt rörd på en gång. Det blir liksom livsavgörande omedelbart. På riktigt genast. Gråten i halsen.

Prova själv.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

3 svar på ”Stämning”

Hej,
Hoppas att du skriver snart igen för jag hade just hittat denna fina blogg genom Daniel Å, Johanna Ö och min gamla gymnasieparallellklasskompis Josefins dito!
Sensommarhälsningar,
Linnéa

Stängt för kommentering.