Kategorier
Bloggen

Jag undrar också över storheten i att sparka nedåt

Det finns några röster man sällan hör i debatterna eller i tidningarna. Personer vars röst är så lågt värderad att den antagligen knappt skulle höras alls om den inte hördes på de platser och inom de ämnen som ingen annan mutat in. Jag tänker förstås på unga tonårstjejer. Inte direkt det mest dominanta åsiktsperspektivet i det offentliga rummet. Men varför ändå sparka på dem?

Tea skriver: Män som hatar kvinnor.

UPPDATERING: Julia Skott har skrivit om varför det är skillnad när en man utövar makt och när en kvinna/tjej gör det. Plus en del annat: Mobbingmobbing.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.