Kategorier
Bloggen

Working for da man

Det som händer när jag jobbar långa intensiva dagar på ett fast uppdrag med fast lön är att hjärnan blir lugn. Som att äta ångestdämpande och bli lite avtrubbad. Inte för att jag vet hur det känns. Men folk säger ju ibland något sånt.

Det har sitt pris att mota bort demonerna. Visionerna blir lite mindre sprakande och den ibland framvärkta kreativiteten dämpas några steg. Det blir ett mentalt lugnt på gott och ont. Överlag mest gott, men för en konstnär antagligen förrädiskt. Tur att jag inte är konstnär.

Hejdå Malmö. På återseende.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.