Kategorier
Bloggen

Musikminnen

Ibland saknar jag att spela soultambourine. För att inte tala om congas. Släng in lite shaker också så är percussionsektionen tillräcklig för att leverera. Jag slutade på topp. En av mina sista spelningar var ju på Fasching. Det är svårt att hitta ett sammanhang som funkar. Alla inblandade ska ha ungefär samma ambitioner, vara villiga att avsätta lika mycket tid. Eftersom jag är en lat musiker så vill jag repa så lite som möjligt och spela gig så ofta som möjligt. Svår kombo.

När det begav sig:

Mums!

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.