Kategorier
Bloggen

Filmsug

Jag tror att jag fungerar ganska annorlunda jämfört med Helena Bergman när det gäller relationer (och bristen på dem). Men hennes beskrivning av 500 days of summer gör att jag känner ett starkt sug efter att se filmen.

"Jag
älskar den för att den är som en stenhård knytnäve i min mage som
tvingar mig att minnas allt jag gjort och reflektera över det istället
för att bara köra på utan att bry mig. Jag älskar den för att den
kräver bot och bättring av mig. Jag älskar den för att den inte låter
mig göra som jag vill. Därför älskar jag den och därför tänker jag se
om den."

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

1 svar på ”Filmsug”

Stängt för kommentering.