Blingbling is in the house

Jag har fått ett väldans fint vykort från Blingbling som nu pryder min spiselkrans i lägenheten. Helt fantastiskt faktiskt. Tack Bling! Meddelandet var väldigt fint, men jag är osäker på om jag fick citera det, så jag avvaktar din input.

Publicerat av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

Ett svar på ”Blingbling is in the house”

  1. Meddelandet är en liten vers från en norrländsk visa, som jag nynnade på just den dan. En visa som heter; balladen om bulldozern och vattenspindeln. För just den dan kände jag mig lite som vattenspindeln.
    Här kan du höra hela visan http://www.sr.se/webbradio/?Type=db&Id=1432362
    (Jag fick nog inte med den rätta texten i mina rader. Det blev lite hitte på helt enkelt.)
    Kul att kortet kom fram.
    🙂

Kommentarer inaktiverade.