Kategorier
Bloggen

Någon gång måste du bli själv

Jag och Mattias pratade om egot och självet. Viktigt att egot dödas. Viktigt att självet får komma fram. Skillnaden? Egot vill bara hävda sig hela tiden. Kolla vad snygg jag är. Kolla vad rätt jag har. Självet är den jag är. Det jag är bra på.

Jag vill vara själv.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

1 svar på ”Någon gång måste du bli själv”

Men döda inte egot helt. Ibland kan det behövas. Inte ofta såklart, men ibland.
Här på Kajen regerar Självet. Det är ju därför jag gillar Kajen så mycket 🙂

Stängt för kommentering.